BG Start

Over ons


Mijn naam is Lili Schroot-Nedeva. Na jarenlange werkervaring bij diverse accountantskantoren heb ik begin 2009 mijn eigen kantoor BG Start opgericht.

Ik heb mijn studie economie afgerond aan de Economische Universiteit van Varna, Bulgarije. Na het behalen van mijn master titel, heb ik in 1997 mijn postdoctorale studie Accountancy afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. In 2010 ben ik officieel registeraccountant geworden.

Ik hoef jullie niet uit te leggen wat een accountant doet en dat er strenge kwaliteitseisen zijn vanuit onze beroepsorganisatie. Vanzelfsprekend voldoe ik daaraan. Recentelijk, in 2019 heb ik de periodieke kwaliteitstoetsing gehad van de NBA. Deze is wederzijds succesvol verlopen.

Maar als accountant ben ik niet alleen geïnteresseerd in de cijfers maar ook in de mensen achter de cijfers.

Voor een succesvolle samenwerking is het belangrijk elkaar goed te kennen. Persoonlijk contact is de basis voor vertrouwen en daar stuur ik geen rekening voor.

Ondernemers werken vanuit hun passie en daar zijn geen werktijden aan verbonden. Ik deel die passie en daarom ben ik vaak ook buiten kantooruren bereikbaar voor mijn klanten.

– goede kwaliteit
– persoonlijk contact
– flexibele werktijden
– en ook nog betaalbaar

Benieuwd naar onze persoonlijke manier van werken? Maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.