Over ons


Mijn naam is Lili Schroot-Nedeva. Na jarenlange werkervaring bij diverse grote en kleine accountantskantoren heb ik begin 2009 mijn eigen accountantskantoor BG Start opgericht.

Ik heb economie gestudeerd.  In 1997 heb ik mijn master studie afgerond, studierichting Accountancy. In 1998 ben ik gestart met de postdoctorale studie Accountancy aan de Nyenrode Universiteit in Breukelen. Later ben ik overgestapt naar de Universiteit van Amsterdam, waar ik in 2009 mijn postdoctorale studie Accountancy heb afgerond. In 2010 heb ik de titel registeraccountant gehaald.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk en waar ik zelf veel energie van krijg is de persoonlijke aandacht. Aandacht voor de cijfers maar ook voor de mensen achter de cijfers. Ik vind het ontzettend boeiend om mijn klanten te adviseren over het reilen en zeilen van hun ondernemingen. Ik denk graag met mijn klanten mee.

Benieuwd naar onze persoonlijke manier van werken? Maak snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

 

Permanent link to this article: https://www.bgstart.nl/nl/?page_id=41

Referenties van klanten

Ik liet jarenlang mijn administratie doen door een accountantskantoor die aanbevolen werd door mijn beroepsorganisatie. Als kleine zelfstandige had ik er niet veel verstand van en ik dacht dat het allemaal goed was. Toen kwam ik bij BG Start voor een second-opinion terecht. Wat een verschil in professionaliteit! BG Start let echt op alles en …